Åsa Bergström ansluter till Croisette Ystad-Skurup

Croisette är stolta över att välkomna Åsa Bergström som det senaste tillskottet till sitt mäklarteam. Med en passion för att erbjuda kunden den bästa möjliga upplevelsen, kommer Åsa att göra allt för att överträffa både köparnas och säljarnas förväntningar.

 

Åsa_Bergström_ny_20A1831sv

 

”I rollen som fastighetsmäklare på Croisette, ser jag fram emot att skapa starka relationer med mina kunder medan jag guidar dem genom en av livets största affärer. Croisettes engagemang för trygga och smidiga bostadsaffärer matchar mina egna värderingar, och jag är stolt över att bli en del av detta team.”

– Åsa Bergström, Fastighetsmäklare Croisette.

 

”Vi är glada över att välkomna Åsa Bergström till vårt team. Hennes engagemang för branschen och passion för att hjälpa människor att hitta sina drömhem kommer verkligen att berika vår verksamhet. Vi ser fram emot att se Åsa skapa framgångsrika fastighetsaffärer och bygga starka relationer med våra kunder”

– Marcus Pettersson, Fastighetsmäklare & Delägare Croisette Ystad-Skurup

 

Croisette Real Estate Partner är en pålitlig aktör på fastighetsmarknaden, och med Åsas tillskott stärks företagets förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar för kundernas unika behov.

 

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt