Croisette förmedlar ytor åt Lenhud på Stora Brogatan i Borås

Croisette har varit rådgivare i uthyrningen av Stora Brogatan 12 i centrala Borås. Den 15 januari 2024 flyttar hudvårdssalongen Lenhud in i lokalen om 170 kvm där ytan kommer bestå av fem behandlingsrum och en mindre butiksyta.

 

Lenhud-2

 

Lenhud är en hudvårdssalong med många års erfarenhet inom hudvård, där erfarna och utbildade hudterapeuter utför ansiktsbehandlingar och erbjuder produkter som gör skillnad för sina kunder. Till skillnad från sin befintliga lokal i Borås kommer Lenhud nu att komma ner i markplan och få ett mer synligt läge för fotgängare längst med den väletablerade gatan.

 

Lenhud är ett av affärsområdena inom moderbolaget Kraft Group och öppnade sin första hudvårdssalong i Lund redan 1999. Sedan dess har de expanderat och finns, utöver Borås, även i Malmö, Helsingborg och Stockholm.

 

”Vi är glada att välkomna Lenhud till vår fastighet på Stora Brogatan 12. De har en genomtänkt och tydlig bild av vad de vill ha ut av lokalen och då är det extra trevligt när allt faller på plats. Dessutom är det ett väletablerat företag med långsiktiga visioner.”

– Benny Olofsson, VD, H & B Olofsson Fastigheter AB

 

 

”Att flytta till nya fina lokaler ligger i linje med vår utveckling som den ledande hudvårdssalongen i Borås. Genom att finnas på Stora Brogatan 12 kommer vi att vara synligare och mer tillgängliga för en större målgrupp och kan enligt vår filosofi erbjuda professionell hudvård till alla. Olofssons Fastigheter känns som helt rätt partner och att tillsammans skapa ett nytt hudvårdsmecka känns spännande.”

 Petra Kraft, Affärsområdeschef, Lenhud

Per Svensson

CEO & Founder Malmö

Hör av dig?

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt