Din rådgivare inom fastigheter

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Och vi lämnar inget åt slumpen. 

Om oss

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering och analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning, försäkringsförmedling samt fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Vår vision

Croisette Real Estate Partner strävar efter att bli världens ledande fastighetsrådgivare genom att leverera skräddarsydda, effektiva och nytänkande lösningar. Vi har fokus på det personliga mötet. Med diskretion och kvalitet i vår leverans vill vi skapa nära samarbeten och långsiktiga affärsrelationer. Croisette strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar genom att arbeta professionellt, effektivt och proaktivt. 

Tidslinje

2015

Croisette Real Estate Partner Croisette AB grundas.
4 anställda, 1 kontor – Malmö. 

2016

Croisette börjar leverera data till Datscha.
6 anställda – nytt HQ i Malmö.

2017

10 anställda. 2 kontor – Stockholm.

2018

15 anställda. 3 kontor – Göteborg.

2019

Nytt affärsområde: Human Capital. 23 anställda.
4 kontor – Halmstad.
 

2020

Nya affärsområden: Digital förvaltning, Försäkringsförmedling. 47 anställda.
6 kontor – Uppsala, Reykjavik (Island).

2021

90 anställda. 11 kontor – Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Västerås, Köpenhamn (Danmark).

2022

 Croisette.home, förvärvde Våningen & Villan.
+280 anställda. 35 kontor (Finland).

2023

Croisette etablerar internationellt partnerskap med Knight Frank.

Senaste nyheter

Vår kultur

Vi är nytänkande

Croisette grundades för att utmana fastighetsbranschen. Vi drivs av att tänka nytt och utmana gamla strukturer bland annat genom att erbjuda nya digitala lösningar. Med ett adaptivt arbetssätt verkar vi för ständig utveckling med våra kunders bästa i fokus. 

Vi är hängivna

Vikten av välmående och dedikerade medarbetare ligger till grund för vår familjära sammanhållning och lyckade samarbeten. Med lyhördhet och flexibla arbetssätt antar vi varje enskilt uppdrag med största engagemang, där vår tillgänglighet skapar trygghet för kunden genom hela processen.

Vi är långsiktiga

Croisette eftersträvar värdeskapande och långsiktiga relationer, både internt och externt. Vi präglas av transparens och hållbar rådgivning i varje unik situation. Med miljöfrågan i fokus verkar vi för att vara en grön fastighetsrådgivare som skapar värde över tid.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Alla lediga objekt