Dina möjligheter hos oss

Croisette är ett expansivt och nytänkande företag där du som medarbetare får utvecklas i ett högt tempo samtidigt som du är med och påverkar fastighetsbranschens utveckling.

Vår vision

Croisette Real Estate Partner strävar efter att bli världens ledande fastighetsrådgivare genom att leverera skräddarsydda, effektiva och nytänkande lösningar. Vi har fokus på det personliga mötet. Med diskretion och kvalitet i vår leverans vill vi skapa nära samarbeten och långsiktiga affärsrelationer. Croisette strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar genom att arbeta professionellt, effektivt och proaktivt. 

Croisette som arbetsgivare

Vi vill växa långsiktigt och värdesätter kompetens och erfarenhet, men framför allt motivation, drivkraft och arbetsmoral. Vi bryr oss om våra anställda och tar hänsyn till åsikter och idéer som bidrar till förbättring samt utveckling. Vi tror även på att flexibilitet och öppenhet till marknadens föränderliga krav är en förutsättning för att vi ska vara och förbli konkurrenskraftiga. Genom gott samarbete och höga ambitioner skapar vi de bästa förutsättningarna för en lyckad karriär på Croisette.

Vår företagskultur

Vi arbetar i en dynamisk arbetsmiljö som skapas av drivna och kompetenta medarbetare med ett stort engagemang. Tillsammans arbetar vi mot samma vision – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. För oss är medarbetarna det viktigaste som finns. Vi är övertygade om att ha roligt, må bra och trivas på arbetsplatsen utvecklar både företaget såväl som individen själv.

Croisettes värdeord utgör grunden i hela organisationen: nytänkande, hängivenhet och långsiktighet.

Våra affärsområden

Vi hanterar förmedling av bostäder på ett innovativt, hållbart och kvalitativt sätt. 
01.
Lokalförmedling

Vi förenklar matchningen mellan fastighetsägare och hyresgäster och hanterar alla typer av kommersiella lokaler.

02.
Transaktionsrådgivning

Vi erbjuder professionell transaktionsrådgivning som omfattar både försäljning och förvärv av enskilda fastigheter och fastighetsportföljer.

03.
Fastighetsvärdering & Analys

Vi erbjuder oberoende fastighetsvärderingar och fastighetsrelaterade analyser som kan utgöra underlag inför bland annat investerings- och finansieringsbeslut. 

04.
Kompetensförsörjning

Vi erbjuder rådgivning, rekrytering och interimslösningar inom fastighetssektorn. 

05.
Fastighetsförvaltning

Vi erbjuder en helhetslösning avseende förvaltning där digitala lösningar, smartness och rådgivning står i fokus – Digital förvaltning.

06.
Försäkringsförmedling

Vi erbjuder professionell rådgivning och förmedling av försäkring, där vi alltid agerar för kunds räkning och utarbetar skräddarsydda försäkringslösningar. 

07.
Fastighetsförmedling

Vi hanterar förmedling av bostäder på ett innovativt, hållbart och kvalitativt sätt. 

Från Malmö till Norden – med globalt nätverk

Croisette har kontor från norr till söder i Sverige, samt Island, Danmark och Finland. Vi är Nordens mest expansiva fastighetsrådgivare med ett globalt nätverk och strävar efter att bli världens ledande fastighetspartner. 

Sverige

Huvudkontor

Danmark

Huvudkontor

Finland

Huvudkontor

Island

Huvudkontor

Anpassad Google Maps

Spanien

Huvudkontor

Är du student?

För dig som studerar strävar vi efter att erbjuda en individanpassad period hos oss. Berätta gärna mer om dina önskemål för såväl praktik, extrajobb som uppslag på examensarbete genom att skicka in din ansökan eller connecta med oss.

Connecta med Croisette

Vi är en expansiv koncern och söker löpande efter rätt personer att fylla på med i organisationen. Letar du efter nya utmaningar och möjligheter att utvecklas i en nytänkande och innovativ organisation? Se våra lediga tjänster och connecta med oss – då får du meddelande varje gång vi publicerar en ny tjänst som passar dig!

Alla lediga objekt