Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Andrum i Anderslöv – Slutsålt
Från: 1 695 000 kr
Till: 2 695 000 kr
Avgift: 3 184 kr - 6 321 kr
Boarea: 60 - 130 m2
Rum: 2-4 st
Bostäder: 10
Välbyggda hus med genemsam trädgård och pool!

Utanför fönstren på de nybyggda husen, som kommer att byggas i en traditionell och fin byggstil väntar föreningens gemensamma gröna trädgård med privat pool! Bykänlsan är påtaglig och trots att kvarteret är helt nyproducerat kommer det att knyta an fint till den äldre, omkringliggande bebyggelsen i Anderslöv. Här vill man bo!

I byn finns både skolor, förskolor, bibliotek, handel och fint föreningsliv. I de totalt tre etapperna som planeras, kommer det finnas livsglädje och andrum för alla generationer. En erkänd, lokal byggherre med gott renommé borgar för trygga hem. Stilrent och välbyggt på omtyckta Söderslätt! Från bostaden går du bara över gatan för att komma till Familjens Hus, Biblioteket och en ny, fin lekplats och förskola. Väståkraskolan för årskurserna F-9 ligger en kort promenad bort. Byn har goda bussförbindelser och i närbelägna Östra Grevie finner vi även Pågatåg som med god frekvens tar oss både söderut och norrut med andra orter som bl.a. Köpenhamn i förlängningen.

Närheten till Sydslättens Ridklubb blir ännu en fördel för dig med hästintresse. Fotbollslag, idrottsplats och utomhusbad gör fritiden enkel för alla barnfamiljer!
Pendlingsavståndet är bra både till Malmö, Lund, Trelleborg och Sturup. Självklart har alla bostäder egen parkering.


BO AVGIFTSFRITT I 18 MÅNADER!
Tecknar du dig för en bostad om 4 rok bor du avgiftsfritt i 18 månader. Observera att erbjudandet endast gäller för våra fyror. Kontakta mäklaren för mer info.

Priser från 1 695 000:- till 2 695 000:-

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Lägenhetsnr
Adress
Pris
Boarea
Avgift
Rum
Status

Planritning

Dokument

Alla lediga objekt