Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Brf Åkarps Ängslycka
Från: 1 895 000 kr
Till: 2 495 000 kr
Avgift: 3 542 kr - 4 959 kr
Boarea: 80 - 112 m2
Rum: 3-5 st
Bostäder: 31
31 prissmarta par- och radhus för livets alla skeden.

I grönskande miljö och i praktisk bostadsrättsform förmedlar vi Brf Åkarps Ängslycka i samarbete med Götenehus. Här kan man välja mellan 1-planshus och 1,5-planshus samtliga med trädgård för umgänge och samkväm. Ett boende som lockar!

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

Brf Åkarps Ängslycka kommer att bestå av 1,5-plans parhus om 95 kvm, 1,5-plans radhus om 112 kvm samt 1-plans radhus om 80 kvm. Husen ligger placerade runt den lugna interngatan med de lite högre husen i yttervarvet och radhus i ett plan i området i mitten. Samtliga är välplanerade och trivsamma och här erbjuds ett boende för alla.


Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Lägenhetsnr
Adress
Pris
Boarea
Avgift
Rum
Status
Alla lediga objekt