Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Brf Varamoviken
Avgift: 2 441 kr - 6 780 kr
Boarea: 45 - 125 m2
Rum: 2-5 st
Bostäder: 35
Flaggskeppet i Varamoviken

Ditt nästa sjönära hem i Motala, Varamon som ligger vid Vättern i Motala, Östergötland och är Nordens största insjöbad. Den naturliga stranden är en halvmil lång. Här planerar vi bygga 35 bostadsrätter med 2-4 rok med endast under 200 meter ner till Varamobaden – En av Sveriges finaste sandstränder.

Området inger en känsla av lugn och välbehag med närhet till Varamon, Grundskola, Förskola och Vårdcentral. Ett boende som har allt och lite till. Stora härliga balkonger, alternativt uteplats. Alla har tillgång till cykelparkering och bilparkering i garage. Väldigt goda förvaringsmöjligheter. Utöver din fantastiska lägenhet erbjuder huset flertalet mervärden för att ge dig en guldkant på vardagen.

Under huset byggs ett garage med flertalet platser med laddbox för el-bilar. Härifrån tar du hissen direkt upp till ditt våningsplan. Samtliga boenden får ta del av en gemensam takterrass på toppen av ena huset, ett orangeri/festlokal, terrass och utekök/grill. Ska du ha långväga gäster som sover över? Då finns det även möjlighet att nyttja övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar.

På toppen av husen planeras två fantastiska och unika takvåningarna. Dessa två takvåningar har allt och lite till – En stor solstänkt takterrass med utsikt över Vättern – Medan den andra takvåningen har två stora takterrasser – Lyxig walk-in closet – Hiss direkt in i lägenheten!

Enkla Hem planerar alltid att skapa klimatsmarta hem och hållbara energilösningar för en gemensam hållbar framtid. Produkterna utgår från den hållbara och klimatvänliga geotekniken eller klimatsmarta fjärrvärmen.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Adress
Boarea
Avgift
Rum
Status
Alla lediga objekt