Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Mörrum River
Från: 295 000 kr
Till: 1 990 000 kr
Avgift: 1 150 kr - 5 557 kr
Boarea: 13 - 80 m2
Rum: 1-3 st
Bostäder: 0
Ett eget get-away som du kanske finansierar genom att delvis hyra ut?

En god framtidsinvestering i bedårande Blekinge, Sveriges egen trädgård!

I det forna rökeriet alldeles vid flodbanken transformeras strax upp mot 17 unika bostadsrätter med industriell känsla och där det näst intill ”nappar” från den egna balkongen eller fönstret. Takhöjder att tala om med tunnvalvsformade innertak och inredningslinje som flirtar med industrialismen.

Några få kilometer från havsbaden på Nabben och med förfriskande badplatser längs Mörrumsån. Allt inbäddat i lummig grönska och på smart pendelläge i de olika väderstrecken, endast 3 mil från Ronneby Flygplats och kusligt nära mysiga Karlshamn.

Platsen för Mörrum River är helt magisk vid den gamla bron, doft av mystik och minimalism i yteffektiva bostadsrätter att nyttja såsom ett weekend- och sommarnöje eller varför inte året runt? Du väljer – Vi säljer! Lägenheterna beräknas stå klara under kvartal fyra redan i år.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Alla lediga objekt