Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Norreholms Trädgårdsstad
Från: 5 875 000 kr
Till: 5 875 000 kr
Boarea: 169 - 169 m2
Rum: 6 st
Bostäder: 1
Energieffektivt och stilrent på södertomt!

Välkommen till Norreholms Trädgårdsstad - Byggmästar’n i Skåne planerar fortsatt byggnation i det populära området i Södra Sandby med nästa etapp om 19 energieffektiva och rymliga 2-planshus. Det perfekta boendet för barnfamiljen med 169 kvm fördelat på 6 rok, varav 2 sällskapsrum, 4 sovrum, dubbla badrum och generös tvättstuga. Den moderna och tilltalande arkitekturen signerad Mooi arkitekter erbjuder välplanerade kedjehus med trädgård i sydvästläge, förråd och egna bilplatser.

Arkitekten beskriver projektet såhär: Idén med husen är att skapa en härlig hemkänsla kring en kärna av de sociala rummen. Kök/matplats och vardagsrum hänger intimt ihop men har genom sina placeringar fått sina egna zoner. Direkt efter den generösa entrén, med en vacker siktlinje rakt ut i trädgården, når man köket. Därefter öppnar vardagsrummet och matplatsen upp mot uteplatsen i sydväst. Genomtänkta och bra fönsterplaceringar ger vackert ljus under hela dagen! Exteriören har ett sobert uttryck med slaget massivt svart tegel, mönstermurning och en markering av entrén med mörkturkosa keramikplattor. En modern arkitektur med ett klassiskt sadeltak.

Förutom ett energieffektivt hus finns också möjlighet att redan från start möjlighet att installera solceller på taket, kamin och laddbox för elbil vid parkeringsplatserna. (Samtliga hus förbereds för kamin samt med tomrör för laddstolpe).

Byggmästar’n i Skåne är ett familjeägt skånskt byggföretag som firar 30 år i branschen i år. I Norreholms Trädgårdsstad har deras ambition varit att skapa ett unikt hem med hållbara och naturliga materialval. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast försäljning av tomten. Köparen tecknar i samband med köpekontraktet separat entreprenadavtal med Byggmästar’n i Skåne för nybyggnationen.

Norreholms Trädgårdsstad är ett nybyggt område i direkt anslutning till befintlig bebyggelse. De flesta projekt i närområdet är redan färdigställda och platsen har redan etablerats som ett populärt och uppskattat familjeområde.

Anmäl ditt intresse nu för att inte missa den kommande säljstarten!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Planritning

Alla lediga objekt