Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Studio Hamptons
Från: 3 400 000 kr
Till: 4 995 000 kr
Avgift: 3 432 kr - 4 873 kr
Boarea: 62 - 92 m2
Rum: 2-3 st
Bostäder: 9
Ett unikt sommarboende där det är lätt att koppla av!

Välkommen till detta exklusiva boendet i Kärradal, Varberg – där historisk charm möter modern elegans vid havet! Ett unikt projekt som väntar på dig, bara några minuters promenad från stranden.

I den idylliska och charmiga byggnaden kommer sex unika lägenheter att skapas, var och en med sin egen karaktär och atmosfär. Här bevaras den autentiska charmen från det förflutna samtidigt som det införlivas toppmodern standard, vilket skapar en perfekt balans mellan historia och nutid. På den omslutande gården möts vi av flera gemensamma sittplatser och ytor med bland annat spabad! Storlekarna på bostäderna varierar från 62 till 92 kvadratmeter, där vissa ligger i etage, välj din favorit och spendera nästa sommar här!

Sammanfattningsvis erbjuder detta projekt en unik möjlighet att äga ett hem vid Varbergs vackra kust, där gammal charm möter modern komfort. Låt dig förföras av strandens närhet och den unika atmosfären i Kärradal. Missa inte chansen att göra detta till din alldeles egna oas vid havet. Enkelt och bekvämt med allt runt hörnet, nästan som på hotell!

Kontakta oss nu för mer information och för att säkra din plats i detta exklusiva bostadsprojekt!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Alla lediga objekt