Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Tomter Nävekvarn
Från: 450 000 kr
Till: 550 000 kr
Rum: 0 st
Bostäder: 4
Tomter i Nävekvarn säljs nu av Nyköpings kommun!

Byggklara tomter i Nävekvarn - bygg drömhuset i natur- och havsnära läge i barnvänliga miljöer!

Nyköpings kommun säljer nu fyra byggklara tomter i natursköna och barnvänliga Dalängen i Nävekvarn. Här kan du själv bygga ditt drömhus i vackra och fridfulla miljöer på återvändsgata. Endast en kort promenadväg bort har du Sörmlands kanske vackraste klippbad och småbåtshamn, uppe i samhället Nävekvarn finns förskola, skola 1-6, affär med ombudstjänster (apotek, systembolag DHL mfl) restaurang, småbåtshamn med mera.

Tre av dessa tomter består till största del av en fd fotbollsplan där marken är planad och lätt-tillgänglig. Den fjärde tomten består av fotbollsplanens kantremsa och en sluttning. Detaljplanen medger att fristående bostadshus i två plan samt komplementbyggnad får uppföras på tomten. Utformning och storlek på ny bebyggelse behöver anpassas efter tomtstorlekarna samt hur den befintliga bebyggelsen i området ser ut.

Detaljplanen medger att fristående bostadshus i två plan samt komplementbyggnad får uppföras på tomten. Utformning och storlek på ny bebyggelse behöver anpassas efter tomtstorlekarna samt hur den befintliga bebyggelsen i området ser ut. Vidare lämplighetsbedömning genomförs i bygglovsskedet

Försäljningen av tomterna sker utifrån ett satt grundpris. Om flera personer är intresserade av samma tomt sker en budgivning. Den som lagt det högsta budet erbjuds att köpa tomten. Endast privatpersoner kommer att accepteras som köpare och varje person får endast köpa en tomt. Det kommer också att ställas krav på färdigställande inom 24 månader, samt överlåtelseförbud i 36 månader. En köpare kommer att behöva uppvisa ett färdigt lånelöfte om 50% av en total byggnationskostnad om ca 4 Mkr +/-. Tillträde för respektive köpare kommer att ske när gatan är användbart färdigställd.

Välkommen att höra av dig redan idag för att delta i budgivning och tveka inte att höra av dig ansvarig mäklare om eventuella frågor. Budgivningen är öppen från annonsstart och kommer att pågå så länge det finns flera intressenter.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Alla lediga objekt