Vår rådgivning

Croisette är ett modernt och nytänkande företag som består av fastighetsrådgivare med inriktning på den kommersiella marknaden. Tveka inte att kontakta oss om du är i behov av fastighetsrådgivning!

 

Kontakta oss

Lokalförmedling

Croisette erbjuder lokalförmedling gällande alla typer av kommersiella lokaler och arbetar för att matcha fastighetsägare och hyresgäster.

 

Läs mer

25082020-img_6810-3-2

Transaktionsrådgivning 

Croisette erbjuder transaktionsrådgivning som omfattar försäljningar och förvärv av enskilda fastigheter samt fastighetsportföljer. 

 

Läs mer

Värdering & Analys

Croisette erbjuder oberoende fastighetsvärderingar och fastighetsrelaterade analyser. Rådgivningen kan utgöra beslutsunderlag inför bland annat finansiering, bokslut och transaktioner.

 

Läs mer

25082020-img_6814-3

Kompetensförsörjning

Croisette erbjuder rådgivning, uthyrning och rekrytering av konsulter inom fastighetssektorn och arbetar för att förenkla matchningen mellan arbetsgivare och konsult.

 

Läs mer

Digital

fastighetsförvaltning

Croisette erbjuder en helhetslösning avseende fastighetsförvaltning där digitala lösningar, smartness och rådgivning står i fokus – Digital förvaltning. 

 

Läs mer

25082020-img_6810-2-3

Försäkringsförmedling

Croisette erbjuder professionell rådgivning och förmedling av försäkring, där vi alltid agerar för kunds räkning och utarbetar skräddarsydda försäkringslösningar.

 

Läs mer

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!