Vi levererar fastighetskompetens!

Human Capital arbetar för att erbjuda dig som kund den bästa fastighetskompetensen på marknaden utan krångliga processer. Croisette strävar efter att vara den givna samarbetspartnern när man står inför att tillsätta personal. Vi tillhandahåller rådgivning, rekrytering och interimslösningar.

Kontakta oss

Rekrytering

Vi erbjuder samarbete vid hela eller delar av rekryteringsprocessen. Med moderna rekryteringsverktyg och vass förståelse för fastighetsbranschen skräddarsyr vi varje unik process. Våra mest framgångsrika tillsättningar kommer av ett välfungerande samarbete med kunden. Vi lägger därför stor vikt vid att lära känna er verksamhet för att skapa en tydlig målbild tillsammans för pricksäker och effektiv leverans.

Vackra rosa blommor står i en glasvas på ett grått bord

Interimlösning

Det finns många fördelar med en interimslösning. Står ni inför en arbetstopp, förändringsarbete, föräldraledighet eller under en pågående rekrytering kan en konsult vara lösningen. Idag värdesätter fler och fler kandidater ett flexibelt och varierande arbetsliv framför guldklockan. ”Fastighetsgiggaren” är framtiden och vi tror på den!

Vi arbetar dagligen med att underhålla och bygga vårt nätverk med såväl juniora som seniora konsulter som besitter den specifika kompetens er organisation behöver. Vi erbjuder kompetens inom bland annat fastighetsförvaltning, projektledning, fastighetsutveckling, administration, transaktion och analys.

Ambassadörer

Vi värdesätter våra kunders goda rykte! Genom att leverera bästa möjliga kandidatupplevelse i våra uppdragsgivares bolagsnamn agerar vi stolta ambassadörer under hela processen.

Vanliga frågor och svar

Vilka roller rekryterar/hyr ni ut konsulter inom?

Vi tillsätter roller i hela fastighetssegmentet.

Rekryterar ni i hela Sverige?

Ja vi verkar rikstäckande.

 

Vem kontaktar jag som kund för mer information och offert?

Kontakta Erika Klingberg på +46 (0) 708 99 28 01 eller erika.klingberg@croisette.se så hjälper hon er vidare!

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!