Västerås

 

 

 

Områdesbeskrivning 

Västerås är en av Sveriges äldsta städer och landets sjätte största tätort vackert beläget vid Mälaren. Här finns Nordens största insjöhamn. Staden har ett rikt kultur- och nöjesliv och ett starkt näringsliv. Staden har närhet till natur och vatten och det finns goda möjligheter till friluftsliv. Sommartid kommer många besökare som vill uppleva natur, skärgård och bad. I Västerås finns ett varierat utbud av sevärdheter och upplevelser som lockar olika människor till staden. Restaurangutbudet är ständigt växande som också består av en bred variation.

Kommunikation

I Västerås finns goda kommunikationsmöjligheter inom staden med busstrafik. Det finns även goda förbindelser till andra städer med tåg.

 

Service

Staden har ett brett serviceutbud av shopping, livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentraler, apotek och andra serviceutövare.

 

Utbildning

Västerås har en rad olika förskolor, grundskolor, gymnasieskolor att välja emellan beroende på i vilken stadsdel man bor i. Det finns även yrkesutbildningar och Mälardalens högskola har sitt huvudcampus i staden.

 

TOUCH

Peter Eriksson 

Head of Digital Property Management & Administration

phone-1

+46 (0) 723 88 84 04

email
peter.eriksson@croisette.se

Hör av dig!

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!