Är du vårt nya stjärnskott?

Hyresvärd sökes för nyproducerade hyresrätter!

Är du driven, resultatorienterad och kan ställa upp med kort varsel? I rollen som visningsvärd hos Croisette deltar du på bostadsvisningar. Du visar nyproduktionsprojekt på egen hand. Arbetet innebära att hålla i förberedelser inför visning, informera och kommunicera med spekulanter. Ett perfekt arbete för dig som söker efter ett säljorienterat och spännande arbete.

Placering: Karlstad, Vålberg, Enköping eller Boden. Ett önskemål att du som söker har körkort och gärna tillgång till bil.

Arbetstider: Varierat men främst helger, även eftermiddagar/kvällar kan förekomma.

Start: Omgående

Din profil: Vi söker dig som älskar sälj och som vill ha ett roligt, socialt samt långsiktigt arbete. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom service och trivs i mötet med människor. Som person är du kommunikativ, ger ett varmt och professionellt intryck och är ansvarsfull. I rollen är det viktigt att du har en förmåga att ta initiativ och alltid försöker göra det lilla extra för att skapa en positiv upplevelse för bostadsspekulanterna, från start till slut. Vi ser gärna att du är flexibel och är anpassningsbar i förhållande till de planerade visningarna, samt att du ser samarbetet långsiktigt. Vi tillämpar löpande urval, rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan: Skicka din ansökan till hyra@croisette.se och ange vilken ort du vill arbeta i.

Alla lediga objekt