Söker ni lokal? Vi tar fram alternativ helt kostnadsfritt.

Som lokalsökande hjälper vi dig att hitta rätt lokal helt kostnadsfritt. Vi brukar säga att vi kan erbjuda lokaler från minsta kontor till största logistikfastighet.

För dig som är hyresgäst

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi är affärsinriktade och vi värnar om ödmjuka och innovativa människor som är villiga att hjälpa oss att nå vårt mål till varje pris – att bli världens ledande fastighetsrådgivare

Till dig som letar lokal

Att hitta den perfekta lokalen är inte alltid enkelt. Därför finns vi. Croisette har ett brett kontaktnät med fastighetsägare i hela Sverige. Vi har nära samarbete och bra inblick på nya lediga lokaler innan de officiellt når marknaden. Vi siktar på långsiktiga samarbeten och hjälper dig och ditt företag att etablera sig i nya städer samt hitta det perfekta kontoret eller den perfekta restauranglokalen för att er verksamhet ska lyckas. Våra uthyrningskonsulter hjälper företag att matchas med rätt lokal, på rätt plats helt enligt hyresgästens krav, behov och önskemål.  

Till dig som söker lokal för första gången rekommenderar vi att ni redan i ett tidigt stadie gjort en tydlig verksamhetsplan och undersökt er verksamhets behov. Här följer ett exempel på en checklista med ett fåtal frågor ni kan ställa er själva innan ni sätter igång jakten på den perfekta lokalen. 

01.

Hur stor lokal behöver vi?

02.

Vad har vi för budget för hyran?

03.

Önskar vi något speciellt läge?

04.

Vilka verksamhetsspecifika behov har vår verksamhet?

05.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Registrera dig som sökande

Croisette letar upp lokaler till hyresgäster helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med allt från regionens största fastighetsägare till mindre privata.

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Alla lediga objekt