Välkommen till
Croisette Trelleborg

Nygatan 9 B

Croisette Trelleborg

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering och analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning, försäkringsförmedling samt fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. 

Rådgivare som kan Trelleborg

Letar du efter en lokal eller bostad? Behöver du hjälp med värdering, rekrytering eller rådgivning? Våra fastighetsrådgivare har full koll på marknaden och vad som är på gång i Trelleborg. Vi hjälper dig gärna med alltifrån var du hittar ditt drömläge till de roligaste jobben – allt som rör fastighetsmarknaden. Tveka inte att kontakta oss för kompetent och nytänkande fastighetsrådgivning.

Kontakta oss

Croisette Real Estate Partner grundades 2015 och har sitt huvudkontor i Malmö. Bolagets startades uifrån idén om att utmana och konkurrensutsätta gamla strukturer där aktörer tidigare gjort som de alltid har gjort, oavsett om det funnits bättre alternativ. En vision om att skapa en mer dynamisk miljö där aktörerna på marknaden uppmuntras och utvecklas. Croisette kommer alltid att fortsätta att utvecklas och sticka ut då vi är övertygade om att branschen behöver det. Vi gillar inte läget, vi skapar det. Och vi lämnar inget åt slumpen. 

Vad händer på kontoret i Trelleborg?

Kolla restider

Till salu

Lediga lokaler

Inga lokaler till salu just nu

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Alla lediga objekt